среда, 21. децембар 2016.

Reklamica...

Eto, došlo vreme...

Primerci novog (drugog) izdanja moje (tačnije naše ) knjige su stigli kod "druga škrabala" ;) pa je vreme za "premiminarnu" reklamicu...

Dakle, svi Vi koji želite, za predstojeće praznike, da počastite sebe ili nekog sebi dragog, dobrom (tako drugi kažu, nemojte o'ma na me ... :) ) knjigom, kao savršenim poklonom, izvolite...

Knjigu "Dobrovoljno janjičari" u drugom ("protrebljenom") izdanju možete poručiti direktno od mene i to na razne načine.

Mail - om, telefonom (na dnu stranice), ovde komentarom na blogu, FB - om ili eto jednostavno dođite da vas vodim na pićance ;)

Cena knjige će biti sledeća:

- Za drugare iz Srbije, cena će biti 10 evrića, uz moju poštarinu.

- Za drugare iz bratskih, okolnih država, cena će biti 15 evrića, takođe uz moje plaćanje poštarine (koja verujte uopšte nije beznačajna, no "ovo nam je naša borba dala..." :( ).

- Za drugare iz "pravih inostranstava" cena će takođe biti 15 evrića uz to da ćete poštarinu ipak morati platiti sami (hbg, to je za druga škrabala ipak preveliki zalogajčić :) ) 

Te najvažnije, u koliko po knjigu dođete sami, popus' i kafanče se podrazumevaju ;)
U cenu knjige će takođe biti uračunata i posveta po želji :) (jer ovde nekako izgleda jedino ona i vredi ;) ) rukovanje i slikovanje sas' autor, kao i večna piskaralova zahvalnos' :)
Svi koji budete došli na naredne promocije, aero mitinge i slične "sobete", lahko se sve izdogovarjamo, jel' ;)

Popus' na količinu se takođe podrazumeva ( "količina" je inače sve preko 2 primerka ;) )Što se tiče moje druge knjige, zbirke priča sa vazduhoplovnih foruma i blogova, "Treća dimenzija" nju takođe možete poručiti po istim uslovima, i na isti način ...A što bi Srećko Šojić lepo rek'o "Sas' plaćanje ćemo lako ..." (pare nisu problem, para i onako nikada nema ;) ). 
Svi iz Srbije mogu uplatiti novac na moj račun (knjige šaljem na poverenje ;) ), post netom ili putem pay pal - a. 

Za dalja i bliža inostranstva, javiću opciju za pay pal (15 dana im treba da završe karticu, bruka...).

Rešićemo sve. Jer, znate onu, ako postoji volja, postoji i način.

Na eto, srećni praznici, zdravi bili, čujemo se i 'fala Vi ;) Vaš "škrabalo" ;)

eskicvojo@gmail.com

+ 381 64 2 000 399

Нема коментара:

Постави коментар